27 Φεβρουαρίου 2015

Σεμινάριο πιστοποίησης BLS/AED

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στην βασική καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ με χρήση εξωτερικού απινιδωτή (BLS/AED) που αφορούν τόσο τους υγειονομικούς όσο και τους πολίτες να εγγραφούν άμεσα στην ομάδα μας είτε ως μέλη είτε σαν πολίτες.

Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο πιστοποίησης πρέπει το τμήμα να αποτελείται από 25 άτομα τουλάχιστον ,αν υπάρξουν παραπάνω καλοδεχούμενοι όλοι.

Το σεμινάριο πιστοποίησης έχει ως σκοπό την εκπαίδευση των υποψήφιων ανανηπτών στην υποστήριξη της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός θύματος καρδιοαναπνευστικής ανακοπής (ΚΑ) με απλά μέσα μέχρι να έρθει στον τόπο του συμβάντος η εξειδικευμένη βοήθεια.
Επίσης, μαθαίνει τους υποψηφίους ανανήπτες να χρησιμοποιούν τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή (ΑΕΑ), ώστε να είναι σε θέση να χορηγήσουν με ασφάλεια ηλεκτρικό ρεύμα (απινιδισμό), όπως και τη θέση ανάνηψης.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πρέπει ο εκπαιδευόμενος να έχει έγκαιρα πληρώσει, παραλάβει και μελετήσει το εγχειρίδιο του European Resuscitation Council (ERC) πριν την προσέλευση του στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί το τμήμα των ατόμων τόσο πιο γρήγορα θα γίνει το σεμινάριο πιστοποίησης (BLS/AED).

Είναι υποχρέωση του καθενός πιστεύω να ξέρει πρώτες βοήθειες εωσότου έρθει εξειδικευμένος ιατρός και ειδικά σε μια περιοχή που μένουμε (Συκιά-Σάρτη) που απέχουμε 50 χιλιόμετρα απο το πλησιέστερο κέντρο υγείας κι όπου το θέμα με τον αγροτικό ιατρό είναι χρόνιο πρόβλημα και στα δύο χωριά. Και ειδικά τους τουριστικούς μήνες.

Θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε και τους φίλους/γνωστούς/συγγενείς σας και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα.

Όσον αφορά το κόστος της πιστοποίησης του BLS/AED ,θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους από τον φορέα της εκπαίδευσης(σύμφωνα με πληροφορίες οι τιμή είναι περίπου στα 30€) και θα τοιχοκοληθεί πολύ σύντομα.

Τέλος να ενημερώσω το σεμινάριο εαν ολοκληρωθεί το τμήμα θα πραγματοποιηθεί στη Συκιά ,έδρα της ομάδος.
"ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ"

Για εγγραφές & πληροφορίες στα τηλ. της ομάδος:
6973619660 (Δραμουνδάνης Χαράλαμπος) & 6984584619 (Λουλούδης Σωτήριος)
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts