1 Φεβρουαρίου 2015

Παρουσία της Ο.Π.Ε.Δ.Τ "ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ" στο μνημείο πεσόντων αεροπόρων

Σαν σήμερα στις 1 Φεβρουαρίου 1995 πριν από 20 χρόνια δυο αεροσκάφη με επιβαίνοντες αεροπόρους ΣΓΟ (Ι) ΑΡ. ΜΑΡΤΑΚΗ , ΥΠΣΓΟ (Ι) ΠΕΡ. ΚΟΥΒΕΝΤΑΡΑ και ΑΝΘΣΓΟ (Ι) ΓΕΩΡ. ΧΟΥΣΕΛΑ ενώ εκτελούσαν χαμηλή πτήση λόγω χαμηλής νέφωσης συγκρούστηκαν στο βουνό της Σιθωνίας.

Στη περιοχή απέναντι από το σημείο σύγκρουσης έχει δημιουργηθεί κενοτάφιο και στο κεντρικό δρόμο έχει μνημείο προς τιμήν τους. Στο σημείο σύγκρουσης υπάρχει και μεγάλος σταυρός.

Το μνημείο δίπλα στο δρόμο βρίσκεται 20 χιλιόμετρα περίπου Νικήτη προς Σάρτη ανάμεσα camping lacara & στο beach bar manassu (akti oneirou camping & bungalows).

Η ομάδα μας (Ο.Π.Ε.Δ.Τ "ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ") όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τους τιμά ανάβοντας ένα κεράκι προς τιμήν τους διότι δεν τους ξεχάσαμε κι ούτε θα τους ξεχάσουμε..... "ΑΘΑΝΑΤΟΙ".

Δεν τους τιμάμε μόνο εκείνη την μέρα ,τους τιμάμε και το καλοκαίρι που περίπου καθημερινά τα μέλη που περνάνε από το σημείο λόγω περιπολίας ανάβουν ένα κερί και καθαρίζουν η ελέγχουν και το μνημείο δίπλα στο δρόμο αλλά και το κενοτάφιο.




Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts