6 Μαρτίου 2015

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ BLS/AED

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
BLS AED

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στην βασική καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ με χρήση εξωτερικού απινιδωτή (BLS/AED) που αφορούν τόσο τους υγειονομικούς όσο και τους πολίτες να εγγραφούν άμεσα στην ομάδα μας είτε ως μέλη είτε σαν πολίτες.

Το σεμινάριο πιστοποίησης έχει ως σκοπό την εκπαίδευση των υποψήφιων ανανηπτών στην υποστήριξη της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός θύματος καρδιοαναπνευστικής ανακοπής (ΚΑ) με απλά μέσα μέχρι να έρθει στον τόπο του συμβάντος η εξειδικευμένη βοήθεια.
Επίσης, μαθαίνει τους υποψηφίους ανανήπτες να χρησιμοποιούν τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή (ΑΕΑ), ώστε να είναι σε θέση να χορηγήσουν με ασφάλεια ηλεκτρικό ρεύμα (απινιδισμό), όπως και τη θέση ανάνηψης.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πρέπει ο εκπαιδευόμενος να έχει έγκαιρα πληρώσει, παραλάβει και μελετήσει το εγχειρίδιο του European Resuscitation Council (ERC) πριν την προσέλευση του στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο παρέχει Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό ,διαρκεί 5 ώρες και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 25 Ευρώ. Το σεμινάριο  είναι εγκεκριμένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) και μετά την παρακολούθηση του όσοι το περάσουν επιτυχώς θα κατέχουν στα χέρια τους τη πιστοποίηση από το ERC αλλά το κυριότερο θα γνωρίζουν πολύ σημαντικές τεχνικές που θα μπορούν να εφαρμόσουν όπου παραστεί ανάγκη.

Οι εγγραφές αφορούν ενήλικες και οι εκπαιδευτές είναι από την Ε.Ο.Δ(Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ,Παράρτημα Χαλκιδικής).

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει ας επικοινωνήσει άμεσα και να δηλώσει συμμετοχή καθώς οι μέρες είναι ελάχιστες. Εγγραφές έως και 10 μέρες πριν (8-4-2015).

Το σεμινάριο πιστοποίησης bls/aed θα πραγματοποιηθεί στην Συκιά στην έδρα της Ο.Π.Ε.Δ.Τ "ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ" (παλαιά σφαγεία) στις 18 Απριλίου και ώρα 09:00πμ - 14:30μμ.

Για εγγραφές & πληροφορίες στα τηλ. της ομάδος:
6973619660 (Δραμουνδάνης Χαράλαμπος) & 6984584619 (Λουλούδης Σωτήριος)
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts