1 Ιουνίου 2014

ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ 01-06-2014

Μεσημεριανές ώρες σήμερα κι ενώ όχημα της ο.π.ε.δ.τ "δραγουντελι" ήταν σε περιπολία από τις πρωινές ώρες ειδοποιούν τα μέλη της ομάδας που βρίσκονταν σε περιπολία εκείνη την ώρα ότι υπάρχει πυρκαγιά ανάμεσα στο κάμπινγκ manassu και στο μνημείο πεσόντων αεροπόρων. Εκείνη την ώρα σημάνει συναγερμός σε όλες τι αρμόδιες υπηρεσίες.

Το πρώτο όχημα της ομάδος που έφτασε στο σημείο το οποίο ήταν και το πρώτο απ'ολους αντίκρισε να καίγεται δασική περιοχή δίπλα στο δρόμο και αφού έγινε εγκατάσταση για την κατάσβεση πολίτες που ήταν στο σημείο ενημέρωσαν ότι έχει αυτοκίνητο στο γκρεμό (ύψους 6-7 μέτρα) και μέσα ότι είναι μια γυναίκα η οποία είχε ήδη απανθρακωθεί ενώ ο άνδρας είχε βγει πάνω στο δρόμο τραυματισμένος για βοήθεια
 Αμέσως μετά φτάνει και δεύτερο όχημα της ομάδος και μέσα σε λίγα λεπτά θέτουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν επεκταθεί όπου σε λίγα λεπτά έρχονται οχήματα της αστυνομίας για την κυκλοφορία των οχημάτων και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στο σημείο κατέφθασαν οχήματα της ο.π.ε.α.ν από τον Αγιο Νικόλαο και ένα ασθενοφόρο για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Αργότερα στο σημείο έφτασαν και έξι εθελοντές από τον όμιλο κυνηγών ακτής θερμαικού από το παράρτημα στην κασσάνδρα.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από το τροχαίο επεκτάθηκε στην δασική περιοχή με αποτέλεσμα να καούν δύο στρέμματα περίπου.

Να ενημερώσω ότι το σημείο είναι κατηφορικός ο δρόμος και μετά είναι απότομη στροφή.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts