7 Ιουλίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή δωρεάς

 ΘΕΜΑ: <<Ευχαριστήρια επιστολή>>


Με αφορμή τις καταστρεπτικές πυρκαγιές της αντιπυρικής περιόδου 2021, το ΜΚΣ Δεσμός, σε συνεργασία με το WWF Ελλάς και το HIGGS (Higher Incubator Giving Growth & Sustainability),υλοποιούν σε πανελλαδικό επίπεδο, ένα Πρόγραμμα Υποστήριξης Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυροπροστασίας που απαρτίζεται από πληθώρα δράσεων με στόχο την κατάρτιση, ενδυνάμωση και ενίσχυση του έργου τους στην πρόληψη και αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών. Το πρόγραμμα υλοποιείται χάρη στην υποστήριξη του Ιδρύματος Αθηνάς Ι.

Μαρτίνου, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Εθνικής Τράπεζας.


Το Δ.Σ και τα μέλη της Ο.Π.Ε.Δ.Τ ΄΄ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ΄΄ θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες στους χορηγούς για την προσφορά τους σε εξοπλισμό δασοπροστασίας.

Στην εν λόγω δωρεά παραλάβαμε τα ακόλουθα είδη:

 

κράνη δασοπυρόσβεσης , γάντια , μάσκες , μπότες , αντιπυρικές κουκούλες – μπαλακλάβα, τσουγκράνα , τσεκούρι , φτερό δασοπυρόσβεσης, σκαπτικό πολυεργαλείο τύπου Gorgui, επινώτιο πυροσβεστήρα, θήκες εργαλείων – στήθους – φορέας ασυρμάτου, φαρμακείο, κυάλια, σαμάρι μεταφοράς, σωλήνες 0,25cm, αυλούς 0,25cm, ασύρματο πομποδέκτη αυτοκινήτου με κεραία , κιτ προγραμματισμού πομποδεκτών, θαμνοκοποτικό με δοχείο,αλυσοπρίονο με δοχείο.




Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος ,το Δ.Σ

& τα μέλη της

Ο.Π.Ε.Δ.Τ ΄΄ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ΄΄

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts